Nyní dárek ke každému nákupu: Vzorek parfému na praní UNIQ - Lotus flower zdarma!

Exkluzivně pro vás: Nepropásněte snížené ceny na dopravu s PPL!

 

Máme pro vás skvělou zprávu! Tento měsíc jsme pro vás připravili speciální akci, která vás určitě potěší. Vaše oblíbené produkty nyní můžete mít doma snadněji a levněji než kdy dříve. Speciálně pro vás jsme zajistili, aby byla doprava s PPL nyní výhodnější. Představte si, že své oblíbené světové parfémy můžete mít doma bleskově a bez vysokých nákladů na dopravu. Nečekejte, tato jedinečná nabídka je časově omezená!

 


 

A od kdy přesně tato výhodná doprava platí? Už od 14. června do 30. června můžete objednávat jakýkoli sortiment z našeho e-shopu a díky PPL ušetřit až polovinu nákladů na dopravu! Ano, slyšíte správně, doprava nyní jen za 49 Kč! To je skvělá příležitost, jak si udělat radost objednávkou své oblíbené vůně nebo jiných báječných produktů z naší nabídky. Pokud váháte, jaké parfémy vybrat, přinášíme vám tipy na tři naše bestsellery, které si stoprocentně zamilujete.

 

Ušetřete na dopravě a investujte do svého oblíbeného parfému.

 

Tipy na naše 3 TOP produkty

SAPHIR - OUI

Hledáte vůni, která vás okamžitě okouzlí a dodá vám nádech elegance? Saphir - Oui je ta pravá volba! Tato jedinečná a momentálně nejpopulárnější vůně je perfektní pro ty, kteří touží po něčem opravdu výjimečném.

Začíná intenzivními tóny listů černého rybízu, které přecházejí do květinového srdce s frézií a růží. Závěr tvoří vanilka, pačuli, dřevité tóny a ambroxan. Květinově chyprově ovocná kompozice je zpočátku nasládlá, později něžná a smyslná. Dokonale vystihuje moderní ženskost, přirozenou krásu a nezávislost duše. Udělejte si radost a nechte se okouzlit touto nádhernou vůní!

 


SAPHIR - MY FUTURE

 

Pro ženy, které milují dobrodružství a objevování, je zde Saphir - My Future. Tato vůně je velmi sladká a nabízí nezapomenutelnou směs květinových a dřevitých tónů, které vás budou provázet celý den a zanechají trvalý dojem. 

Osvěžující kombinace bergamotu z Kalábrie a květu pomerančovníku z Afriky se postupně rozvíjí do květinového srdce s jasmínem a tuberózou z Indie, a zakončuje směsí vanilky, virginského cedru a bílého pižma. Ideální pro ženy, které se nebojí nových výzev a mají vášeň pro objevování. Vůně plná dobrodružství vás bude provázet na každém kroku a nejlépe vynikne v chladnějších měsících. Buďte si jistá, že tato vytříbená vůně se stane vaší věrnou společnicí na cestách.

 


SAPHIR - SILOE

Pro milovníky jemných a květinových vůní je nejideálnější volbou náš  Saphir - Siloe. Tento parfém vás zaujme svou lehkostí a sofistikovaností, kterou ocení každá žena. 

Siloe se otevírá svěží vůní liči, pivoňky a frézie, přechází do květinového srdce s magnólií, růží a konvalinkou, a zakončuje směsí virginského jalovce a ambry. Hravá, smyslná a nespoutaná vůně vyjádří vaši osobnost a podtrhne vaše přednosti. Vhodná jak pro denní nošení, tak i pro speciální příležitosti. Díky svému složení vmžiku navodí romantickou atmosféru. Staňte se pro muže svého srdce tou pravou múzou a vyjádřete svou ženskost naplno s vůní Saphir - Siloe.

 

Nečekejte a využijte tuto jedinečnou šanci!

Pamatujte, zvýhodněná PPL  doprava na všechny objednávky platí jen od 14. do 30. června! Nakupujte bez starostí, ušetřete na dopravě a investujte do kvalitních produktů, které vám přinesou radost a pohodlí. Nakupování nikdy nebylo výhodnější a jednodušší!

Převodník
parfémů