Nyní dárek ke každému nákupu: Vzorek parfému na praní UNIQ - Lotus flower zdarma!

Lancome La Vie Est Belle: Vůně, která dobývá srdce

 

Blíží se období, kdy Lancome La Vie Est Belle zazáří v plné kráse! Tento ikonický parfém je perfektní volbou pro nadcházející chladné dny. La Vie Est Belle je jednou z nejoblíbenějších vůní díky svému jedinečnému složení.

 

A teď přichází skvělá příležitost! Tuto legendární esenci můžete získat za výjimečnou cenu. V našem článku se dozvíte více o její historii i zajímavostech a navíc vám představíme speciální nabídku, díky které si tento parfém můžete dopřát ještě výhodněji.

 


 

 Jak vznikla legenda jménem La Vie Est Belle?

V roce 2012 spojili své síly tři renomovaní parfuméři – Olivier Polge, Dominique Ropion a Anne Flipo – s cílem vytvořit vůni, která by oslavovala radost ze života. Jejich ambicí bylo stvořit parfém, jenž by ztělesňoval jednoduchou krásu, štěstí a ženskou svobodu. Výsledkem jejich spolupráce je La Vie Est Belle, která v sobě nese optimismus a eleganci s každým stříknutím.

Název „La Vie Est Belle“ znamená ve francouzštině „Život je krásný“ a tento výraz zároveň symbolizuje nový manifest doby. Vývoj trval celkem tři roky, během nichž vzniklo neuvěřitelných 5000 variant, než se parfuméři rozhodli pro finální verzi.

 

Jak La Vie Est Belle voní?

Tato ikonická vůně je dokonalou symfonií svěžesti a sladkosti. Vrchní tóny černého rybízu a hrušky se harmonicky mísí s květinovými akordy kosatce, jasmínu a květů pomerančovníku. V jejím základu se skrývá bohatá sladkost pačuli, vanilky, pralinek a tonkových fazolí.

Kombinace vznešeného kosatce, energické pačuli a svůdné vanilky vytváří esenci, která nejen evokuje jemné, ale výrazné sladké tóny čerstvě upečených dezertů a květinového medu, ale také se stává ikonickou esencí štěstí a svobody, ideální pro každodenní nošení i speciální večerní příležitosti.

 


 

PURE No. 2459 – Váš oblíbený ekvivalent

Nemusíte investovat do drahého originálu, abyste si užili stejnou dávku elegance. Na Krásné Vůně nabízíme skvělou alternativu – PURE No. 2459. Tento parfém zachycuje podstatu La Vie Est Belle a přináší vám radost ze života za mnohem příznivější cenu.

A teď pozor!

Do konce listopadu pro vás máme jedinečnou akci na PURE No. 2459, díky které si tuto neodolatelnou vůni můžete pořídit za ještě lepší cenu! 

Stačí při nákupu zadat

slevový kód BELLE15

a sleva je vaše. 

 


 

Pokud jste tuto legendu ještě nevyzkoušeli, teď je ten správný čas. Objevte La Vie Est Belle v našem ekvivalentu a užijte si vůni, která vás okouzlí svou jedinečnou symfonií ovoce a květin.



Převodník
parfémů