Nyní dárek ke každému nákupu: Vzorek parfému na praní UNIQ - Lotus flower zdarma!

Novinka: Zákaznická samoobsluha na KrasneVune.cz – Vše na jednom místě!

 

Na našem e-shopu Krasnevune.cz jsme spustili novou zákaznickou samoobsluhu, která výrazně usnadní správu objednávek, reklamací a dalších informací.

Samoobsluha je vám k dispozici 24/7, abyste měli vše důležité na dosah ruky. Co dříve zahrnovalo zdlouhavé telefonování a čekání, nyní zvládnete během několika kliknutí.

 


 

KDE ZÁKAZNICKOU SAMOOBSLUHU NAJDETE ?

 

Tuto službu naleznete jednoduše na každé stránce našeho e-shopu. V pravém dolním rohu obrazovky uvidíte zvýrazněnou lištu, vedle které je ikona „i“ pro informace. 

 

 Stačí na ni kliknout a okamžitě se dostanete

ke všem funkcím, které samoobsluha nabízí.




 

 

 

 

 


 

S ČÍM VÁM ZÁKAZNICKÁ SAMOOBSLUHA POMŮŽE?


 

1. Vaše objednávka

 

Chcete zjistit stav své objednávky? Zadejte číslo objednávky
do ikony v samoobsluze a sledujte stav svých nákupů
ať už čekají na odeslání, jsou na cestě, nebo již dorazily.

 

Sledovací tracker vám ukáže, u kterého dopravce se zásilka nachází,
kdy dorazí a další detaily o stavu dopravy.

 

Kromě sledování stavu můžete také změnit typ platby,
například z online platby na bankovní převod, 
nebo objednávku stornovat. A pokud platbu
ještě nemáte hotovou, můžete ji snadno dokončit.



 

2. Reklamace/vratka
Vrácení zboží nebo podání reklamace nebylo nikdy jednodušší. V této části nabídky naleznete přehledné instrukce, jak postupovat v případě, že potřebujete vrátit konkrétní zakoupené zboží nebo podat reklamaci. Vše vyřešíte během několika minut bez zbytečné byrokracie. 

 

3. Prodejny Krásné Vůně
Pokud preferujete osobní nákup, samoobsluha vám přináší přehled našich kamenných prodejen, včetně adres a aktuálních otevíracích hodin. V našich kamenných prodejnách si můžete ovonět všechny parfémy a další naše produkty, abyste si vybrali ten, který vám nejlépe vyhovuje. Stačí si vybrat tu nejbližší prodejnu a zjistit, kdy ji můžete navštívit.

 

4. Slevové akce
Chcete být vždy informováni o výhodných nabídkách? V systému můžete sledovat všechny aktuální slevy a akce, díky nimž nepřijdete o příležitost ušetřit na svých oblíbených vůních.

 

5. Kontaktujte nás
A pokud potřebujete, jednoduše nám můžete poslat dotaz prostřednictvím této Samoobsluhy. Stačí vybrat, zda se dotaz týká objednávky, nebo je obecný. Pokud se týká konkrétní objednávky, zadejte její číslo a napište svůj dotaz do připravené kolonky. Odpovíme vám co nejdříve e-mailem a rádi vyřešíme vaše dotazy.

 


 

Vyzkoušejte naši novou zákaznickou samoobsluhu a objevte, jak snadné a pohodlné může být nakupování na KrasneVune.cz. Všechny funkce máte na dosah ruky, kdykoliv potřebujete. Vaše objednávky a požadavky můžete spravovat jednoduše a rychle.

Těšíme se na vaše objednávky a jsme tu pro vás!

Tým KrasneVune.cz

 

Převodník
parfémů