Nyní dárek ke každému nákupu: Vzorek parfému na praní UNIQ - Lotus flower zdarma!

UNIQ Elixír: Nová luxusní kolekce parfémů s intenzivní vůní a dlouhou výdrží

 

V dnešním světě parfémů hraje kvalita a koncentrace vonných olejů klíčovou roli. Představujeme vám naši NOVOU KOLEKCI UNIQ ELIXÍR, která posunuje hranice luxusu a intenzity vůní.

Naše nové parfémové elixíry jsou inspirovány světoznámými vůněmi, avšak vyniká NEOBVYKLE VYSOKÝM PODÍLEM VONNÝCH LÁTEK, což zajišťuje intenzivní a dlouhotrvající zážitek.

 


 

Složení a Koncentrace Parfémů

Každý parfém je směs vonných olejů a alkoholu. Alkohol je nezbytný pro rovnoměrné nanášení parfému a jeho postupné uvolňování na pokožce. Pomáhá vůni se plně rozvinout a zůstává na pokožce, což přispívá k dlouhotrvající výdrži. Kvalita parfému se však měří především koncentrací vonných olejů, které určují intenzitu a délku trvání vůně.

 

Typy Parfémů a Jejich Koncentrace

  • Parfém (Extrait de Parfum): Obsahuje nejvyšší koncentraci vonných olejů, obvykle mezi 20–30 %. Díky této vysoké koncentraci může parfém vydržet na kůži až 12 hodin.
  • Parfémovaná voda (Eau de Parfum, EDP): Má nižší koncentraci vonných olejů, obvykle kolem 8–20 %, a vydrží kolem 6 až 8 hodin.
  • Toaletní voda (Eau de Toilette, EDT): Obsah vonných olejů se pohybuje mezi 4–8 %, výdrž je obvykle kolem 4 hodin.
  • Kolínská voda (Eau de Cologne): S obsahem vonných olejů mezi 2–4 % je nejlehčí, s výdrží zhruba 2 až 3 hodiny.


 

UNIQ Elixír: Síla Vůně v Každé Kapce

Naše kolekce UNIQ Elixír se pyšní jednou z nejvyšších koncentrací vonných olejů na trhu – mezi 25 a 30 %. Tyto parfémy nejenže vydrží12 hodin, ale také nabízejí kvalitu srovnatelnou s nejprestižnějšími světovými značkami, přičemž zůstávají cenově dostupné.

UNIQ Elixír je ztělesněním luxusu a intenzity, navržená speciálně pro milovníky výrazných vůní. Inspirováni světoznámými originály, naše parfémy poskytují neobyčejný vonný zážitek s až dvakrát delší výdrží než běžné parfémované vody, jako jsou UNIQ, PURE, Empleada či Saphir.

 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ PARFÉMY, JEN PRO VÁS:

 UNIQ ELIXIR No.29

UNIQ ELIXIR No.260

 


 

Prozkoumejte celou kolekci UNIQ Elixír

 

 

Vstupte do světa našich luxusních vůní a objevte, jak může parfém s vysokou koncentrací vonných olejů přinést intenzivní a dlouhotrvající zážitek.

UNIQ Elixír je nejen výjimečný svou kvalitou, ale i cenovou dostupností. Naše kolekce je ideální volbou pro všechny, kteří hledají dokonalého společníka na každý den.

 

Převodník
parfémů